Microdermabrasie


 

Door middel van een speciale vacuüm-techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau.

 

Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling.

 

Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

 

Na de behandeling, kan de huid iets trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er is een dun laagje van uw huid gehaald, waardoor een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is. Deze producten zijn verkrijgbaar in onze salon.

 

Microdermabrasie kent vele toepassingen. Het meest wordt microdermabrasie toegepast om lijntjes en rimpels te vervagen en de huid een jongere uitstraling te geven. Ook pigmentvlekken kunnen behandeld worden zodat deze nauwelijks nog zichtbaar zijn.

 

Bij hardnekkige acné kan het toegepast worden om de acné aanzienlijk te verminderen. Ook wanneer de huid vroeger geleden heeft van acné waardoor littekens zijn ontstaan, is het mogelijk om door middel van microdermabrasie de huid een gladder aanzien te geven. Littekens door snijwonden, verbranding en striae (zwangerschapsstriemen) kunnen aanmerkelijk minder zichtbaar gemaakt worden met microdermabrasie.

 

Neem voor meer informatie of voor een afspraak vooral contact met ons op.

 


Zowel mannen als vrouwen

zijn van harte welkom!

Snel weer een jonge huid!

 

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk kunnen beschadigen.

 

Hardnekkige acné, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren.

 

Met microdermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum teruggebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

 
Hair & Beautycare Vicky WASSENAARLangstraat 28

2242 KM  Wassenaar

Telefoon: 070 517 9462

Email: beautycarevicky@outlook.com


Openingstijden:

Maandag: 10:00 - 17:30 uur

Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur

Woensdag: 09:00 - 17:30 uur

Donderdag: 09:00 - 17:30 uur

Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur

Zaterdag: 09:00 - 16:30 uur

Zondag: gesloten