YAG Laser


 

Behandeling met een laser is de meest veilige en effectieve manier om van ongewenste tatoeages, pigmentvlekken of foutief geplaatste Permanente Make-up af te komen.

 

Beautycare Vicky gebruikt de YAG Laser, het meest geavanceerde apparaat voor deze procedure waarbij er tot wel 4 verschillende golflengten worden ingezet om meerdere kleuren tatoeage-inkt mee te verwijderen. De behandeling laat geen sporen na en brengt geen schade aan: de huid waar de tattoo op zit blijft gaaf en ongeschonden, net als deze voorheen is geweest.

 

Elke pulse van de laser vibreert en breekt pigment af tot microdeeltjes die uiteindelijk op de natuurlijke manier door het lichaam worden afgescheiden.

 

Omdat de laser de energie in een zeer accurate straal afgeeft, kan de behandeling veilig en effectief uitgevoerd worden zonder daarbij de omringende huid te beschadigen.

 

Cliënten vinden de behandeling aanvoelen als tatoeëren: alsof er een elastiekje tegen de huid aan knalt, gevolgd door een warmtegloed.

 

Zowel mannen als vrouwen

zijn van harte welkom!

Een tattoo laten zetten gaat doorgaans in één keer, het laten verwijderen vereist echter meerdere sessies.

 

Hoeveel precies is afhankelijk van onder meer de gebruikte kleuren, de grootte van de tatoeage, de soort inkt en hoe lang geleden de tattoo is gezet.

 

Zwarte tattoos zijn makkelijker te verwijderen dan gekleurde. Het exacte aantal behandelingen die vereist zijn kan per persoon en per tattoo verschillen.

 

Neem voor meer informatie of voor een afspraak vooral contact met ons op.

 
Hair & Beautycare Vicky WASSENAARLangstraat 28

2242 KM  Wassenaar

Telefoon: 070 517 9462

Email: beautycarevicky@outlook.com


Openingstijden:

Maandag: 10:00 - 17:30 uur

Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur

Woensdag: 09:00 - 17:30 uur

Donderdag: 09:00 - 17:30 uur

Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur

Zaterdag: 09:00 - 16:30 uur

Zondag: gesloten